Verkocht Gordelweg 33d

Het mooi gelegen appartement aan de Gordelweg 33d te Rotterdam is verkocht. Het betreft een bovenwoning met een wijd uitzicht en goed gelegen ten opzichte van de voorzieningen: park, winkels, restaurants en openbaar vervoer. Ook parkeren is eenvoudig het kan voor de deur.

Dit 3-kamer appartement met aparte keuken van ca. 53m2 op de 4e verdieping in het gezellige Rotterdam-Noord kenmerkt zich door het mooie uitzicht. Het is gelegen nabij winkels, openbaar vervoer (Station Noord met trein, tram en bus), uitvalswegen naar A20, A13 en fietsen langs de Rottemeren en Kralingse plas. De woning is geheel voorzien van dubbel en HR glas dat net geplaatst is.

Het appartement is eind 2018 verkocht.

Je treedt de woning binnen in een ruime hal. Aan de rechterzijde bevindt zich een ruime woonkamer met groen uitzicht aan de voor en de achterzijde, waar zich een binnentuin bevindt.

Vanuit de hal betreedt je de efficiënte keuken in een aparte ruimte met toegang tot het balkon. De hele woning is geheel voorzien van een mooie laminaatvloer, die tevens geluid isolerend is.

 De master slaapkamer ligt aan de voorzijde naast de woonkamer. Een tweede slaapkamer ligt aan de achterzijde.

In de gang tegenover de deze slaapkamer bevindt zich het toilet en de badkamer met douche.

Vlakbij op de hoek van de straat bevindt zich een ruime speeltuin. Achter de flat is een rustige besloten binnentuin.

De actieve VVE zorgt voor een goed onderhouden portiek.Via een afgesloten entree met hal en trappenhuis betreedt je het appartementencomplex. Aan de linkerzijde op de begaande grond bevindt zich een privé berging.

  • De gehele woning is aan de voorzijde voorzien van dubbel glas en aan de achterzijde van hoog rendementsglas.
  • De woning is voorzien van CV met een eigen ketel.
  • De hele woning is geheel voorzien van een mooie laminaatvloer, die geluid isolerend is.
  • De woning beschikt over een eigen berging op de begaande grond.

This entry was posted in Archief and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.