Maisonnette Groen van Printsterestraat Rotterdam

Zeer sfeervolle jaren ’30 maisonnette gelegen op de 1e verdieping. Opvallend is de grote keuken en de diverse authentieke details zoals en suite schuifdeuren en glas-in-lood-ramen welke nog behouden zijn. De laminaat houten vloer geeft het appartement een warm en knus karakter. Het balkon is te bereiken vanuit de eetkamer en de keuken en ligt in de avondzon.

dsc_0076 dsc_0082

De woning is te huur voor x,- per maand exclusief GWL. Bij interesse stuur een email met motivatie.

Het appartement ligt midden in de gewilde wijk Blijdorp, op een steenworp afstand van het Vroesenpark. Er zijn diverse winkels op loopafstand welke volstaan voor de dagelijkse behoeften. Voorts is het gunstig gelegen t.o.v. het Centraal Station, het stadscentrum, divers openbaar vervoer (tram, bus, Randstad Rail) en zijn de uitvalswegen A20 en A13 uitstekend te bereiken.

Groen van Printsterestraat 9 A -12

Indeling:

dsc_0075.dsc_0085

Entree, L-vormige woonkamer en suite (voorheen voor-/tussen-/achterkamer) bestaande uit het woongedeelte aan de voorzijde (ca. 625×480/290) en de eetkamer aan de achterzijde (ca. 450×325) met openslaande deuren naar het balkon op het zuidwesten (ca. 325×100), de woon- en eetkamer worden gescheiden door originele schuifdeuren (waarvan een moeizaam loopt). De eetkamer grenst aan de ruime keuken. Daarnaast is een toilet annex doucheruimte.

Bijzonderheden:
-bouwjaar 1933
-woonoppervlakte ca. 53m2
-gaskachel

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

This entry was posted in Huizen, Verhuurd. Bookmark the permalink.

Comments are closed.