Onze dienstverlening

Hire Homes staat voor betaalbare kwaliteit en betrokkenheid. Hire Homes is ontstaan uit een initiatief van twee marktpartijen, die aan de onderkant van de huurmarkt betaalbare woningen wenst aan te bieden.

Onze visie is een goede woning voor een goede prijs. Zeker in de huidige markt waarin het huren van woningen niet eenvoudig is, bieden wij betaalbare woningen met kwaliteit aan.

Op onze site vindt u de verhuurde en het beschikbare aanbod. U kunt uw interesse kenbaar maken, door contact op te nemen. Ook als u op zoek bent naar een specifieke lokatie bent u aan het juiste adres. Laat het ons weten dan gaan we met u op onderzoek naar de mogelijkheden.

Onze huurovereenkomsten zijn gebaseerd op het Model dat door de Raad voor Onroerende Zaken is vastgesteld. De bijbehorende algemene bepalingen vind u hier.

Als u bij ons gaat huren dan vragen wij eenmalig twee maanden huur inclusief servicekosten als borg en inschrijfkosten bij de start van de huurperiode. De borg ontvangt u na opzegging van de huur retour, mits alle kosten zijn betaald en de woning goed is opgeleverd.

Bij het aangaan en het beëindigen van een verhuurovereenkomst gebruiken we de volgende inspectierapporten: het inspectierapport nieuwe verhuur vullen we in voordat de huur ingaat. Dit is een bijlage van uw huurovereenkomst. Het voorinspectierapport kunt u invullen bij beëindiging van de verhuur. Tijdens onze eindinspectie vullen wij het eindinspectierapport in dat u bij afronding van de verhuurperiode ontvangt.

Wilt u meer weten bel, app of mail ons gerust.

Comments are closed.