Teldersweg 275

Uniek, gemeubileerd en gestoffeerd vier kamer appartement op de eerste verdieping met groot dakterras! De woning is geheel voorzien van centrale verwarming en heeft kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De centrale ligging, praktische ruimte en het dakterras maken het tot een aantrekkelijke woning. Geschikt voor een gezin en ook bijvoorbeeld drie studenten.

Het appartement is per 1 december beschikbaar. De huur is € 1.500,- per maand inclusief  een voorschot in de stookkosten, exclusief GWL.

Telderwesweg 275 -1

Vanuit een verzorgd portiek krijgt u toegang tot de woning. Bij binnenkomst komt u in de hal, met separaat toilet en de toegang tot alle vertrekken. De woonkamer (5.30 x 3.60) gelegen aan de voorzijde is gescheiden middels vaste kasten van de slaapkamer (3.50 x 2.80). Eveneens aan de achterzijde treft u de keuken (3.20 x 1.80) voorzien van een eenvoudige opstelling. Vervolgens is er een slaapkamer (3.00 x 2.50) aan de achterzijde van de woning. Vanuit die slaapkamer en vanuit de keuken is er een toegang naar het dakterras (ca. 7.50 x 3.00) over de gehele breedte van de woning. Aan de voorzijde is de derde slaapkamer (3.10 x 2.30). Tenslotte treft u de badkamer, met vaste wastafel en douchegedeelte. In de onderbouw van het complex is er een kelderberging.

Bijzonderheden:
– de woning is gebouwd in 1962;
– woonoppervlak is ca. 65 m2;
– inhoud ca. 175 m3;
– verwarming wordt geregeld door middel van een blokverwarming en is per ruimte in te stellen;
– warmwater middels geiser;
– de Vereniging van Eigenaren is actief.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

This entry was posted in Huizen, Nieuws, Onverhuurd. Bookmark the permalink.

Comments are closed.